Wij zijn De Makers. Aanpakkers en oplossers.

Wij zijn De Makers. Aanpakkers en oplossers. We helpen je bij het co-engineeren, maken en assembleren van je producten. Wat je ook nodig hebt, we organiseren het. In Nederland, door trotse vakmensen.

Jouw kostenbesparende ketenregisseur

We hebben graag de hele productieketen in handen: van ontwerp tot levering. Als een regelrecht organisatiebureau hebben we dan de regie over alle onderdelen en de snelheid. Dat komt niet alleen de kwaliteit ten goede, maar bespaart je ook kosten. Je hebt geen ‘stapeling’ van marges en hoeft niet met veel verschillende bedrijven om tafel. Voor jou een grote zorg minder.

Reshoring met ESG-beleid

We doen alles zo lokaal mogelijk. Dus grondstoffen uit de buurt en geen productie in China of India. Gewoon hersens en handjes uit Nederland. Bovendien geven we bij het uitvoerende werk een fijne werkplek aan mensen die net wat minder mazzel in het leven hebben. Tenminste 70% van onze collega’s zijn jongeren met een Wajong-uitkering, ouderen in de WIA, nieuwkomers of anderen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij De Makers werken ze aan een mooie toekomst. En daar zijn ze trots op.

Wij zijn De Makers. We maken, en we maken mogelijk.
Voor elkaar.

Duurzame samenwerkingen

Omdat we het hele proces organiseren en stevig in handen hebben, leveren we hoge kwaliteit. En deze werkwijze geeft ons veel kennis in huis over materialen, leveranciers, trends en nog veel meer. Bovendien investeren we continu in onze apparatuur en hebben we technische know-how aan boord. Zo werken we samen aan betaalbare producten, ook als ze nog ontwikkeld moeten worden. Samen opschalen en optimaliseren. Samen commercieel kansrijk maken; wij houden ervan! Wil je ook duurzaam samenwerken met een wendbare onderneming? Laat van je horen.