Een oplossing voor elke vraag

Wij zijn aanpakkers en oplossers. Wat dat betekent voor jou? We gaan creatief en doortastend met jouw vraag aan de slag. Dat begint met een goed gesprek. We inventariseren de uitdagingen en je wensen, bedenken een oplossing en gieten dat in een passend voorstel. Zo kunnen we eigenlijk alles maken wat je wilt.

Co-engineering

We hebben veel kennis en ervaring in huis. Over materialen, leveranciers, productietechnieken en nog veel meer. Dus heb je een idee of een product dat nog ontwikkeld moet worden, dan zijn we er ook voor je. Onze engineers maken dingen mogelijk. Samen bekijken we waar er kansen en uitdagingen liggen en brengen zo jouw plannen naar een hoger niveau. Van idee naar tekentafel naar een fysiek product in je handen. Het kan!

Bewerken en maken

Na de inventarisatie bepalen we samen hoe we de productie oppakken. Het liefst hebben we de regie over het hele proces. Dat werkt het beste. Wat we doen leggen we vast in een werkprotocol. We kopen materialen in, maken mallen als dat nodig is en zorgen uiteraard ook voor assemblage. Na een eerste proef en jouw akkoord gaan we productie draaien. En we staan echt open voor elke uitdaging. Dus moeten we nieuwe machines aanschaffen? Moeten we matrijzen maken? Moeten we rolvormen, om maar iets te noemen. We regelen het. Kom maar op!

Dit maken we!

de-makers-83244_LR

Assembleren

In de huidige markt zijn “handjes” goud waard. Gewoon mensen die volumes draaien en het werk doen dat moet gebeuren. Daar zijn we sterk in. Hoezo buitenland? Gewoon in Nederland, met goede controle op kwaliteit en continu├»teit. We schalen makkelijk op, als het nodig is, via ons netwerk van sociale werkplaatsen. Zo assembleren we ook jouw producten en doen we het uitvoerende werk met plezier.

Leveren

Hebben we jouw producten gemaakt of geassembleerd, dan wil je ze uiteraard ook op de juiste plaats hebben. Ook daarin denken we met je mee. We hebben verschillende vervoerders in ons netwerk waarmee we goed samenwerken. We vinden altijd een passende oplossing.

de-makers-83746_LR

Wij zijn De Makers. We maken, en we maken mogelijk.
Voor elkaar.